Mamak Nasreddin Hoca Anaokulu
Kıbrısköyü Mh. 1961 Sk. No2/B Mamak ANKARA

VİZYON

Öğrenmenin önündeki engelleri kaldırarak okul öncesi eğitimde yaratıcılığın,yenilikçiliğin ve değişimin öncüsü olmak.

MİSYON

Çocukların; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak amacıyla çaba göstermek, çocukların beden, zihin ve duygu gelişmesini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, çocukların Türkçe’yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, çocuklara sevgi, saygı, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, çocuklara hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini, iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışlarını kazandırmak, çocukları ilkokula hazırlamaktır.

BAŞARILAR

Okulumuz Beslenme Dostu Okul ve Beyaz Bayrak sertifika programlarını tamamlamış, sertifika almak için beklemektedir.

TAM GÜN

Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerimiz için servis var.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuzun İlçe merkezine uzaklığı 12 km. , il merkezine uzaklığı ise 27 km. dir.

Kıbrısköyü Mh. 1961 Sk. No:2/B MAMAK-ANKARA

121 ÖĞRENCİ

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte yürütülen proje ile BEDEN EĞİTİMİ dersleri mevcuttur. Türkiye´de sadece 4 okuldan bir tanesiyiz.48 ay ve üstü doğumlu öğrenciler katılabilmektedir